Voor wie?

basisexamen inburgering

Voor wie?

De links naar externe sites op deze pagina openen zich in een nieuw scherm wanneer zij aangeklikt worden.

Deze website is bedoeld voor mensen die zich willen voorbereiden op het basisexamen inburgering in het buitenland en hun partners. Sommige mensen die voor langere tijd naar Nederland willen komen, hebben een machtiging tot voorlopig verblijf (mvv) nodig. Zij kunnen deze mvv alleen krijgen als zij het basisexamen inburgering succesvol afleggen. Op de website van de Immigratie en Naturalisatie Dienst (IND) kunt u opzoeken of ook u het basisexamen inburgering moet doen.

Met het officiƫle zelfstudiepakket Naar Nederland kan iemand zich voorbereiden op de drie examenonderdelen. Dit pakket bevat allerlei onderdelen die iemand helpen bij die voorbereiding. Hulp van de partner is in alle gevallen zeer aan te bevelen.

Deze website geeft informatie over dit zelfstudiepakket: wat zit erin, hoe kunt u het gebruiken, hoe kunt u het bestellen? Ook vindt u hier uitgebreide informatie over het examen, de voorbeeldexamens. Hebt u vragen over het pakket, de voorbeeldexamens of de e-learning? Kijk dan eerst onder de FAQ: hier vindt u een overzicht van veelgestelde vragen en antwoorden.

Hier vindt u de brochure basisexamen inburgering in het buitenland